Guerneville

Gay Guerneville

Guerneville är känt som Kaliforniens "Gay Riviera". Det har varit ett populärt ställe för gayvistelser sedan 70-talet.

Guerneville

Om oss Guerneville

Guerneville är en liten stad i Sonoma Valley. Dess permanenta befolkning är mindre än 5 och är omgiven av redwood träd och skogar. Du kan välja en glampingupplevelse och bo i ett tält eller stuga i skogen. Du kan sedan bege dig till själva Guerneville och uppleva gayscenen. Vinälskare och matälskare kommer att klara sig bra här. Om du vill ta din vinprovning till nästa nivå är Napa Valley lättillgänglig. Ett utmärkt val för en gayvistelse i Kalifornien - speciellt om du kör från San Francisco.

Guerneville blev en viktig destination för gayturism på 197-talet när HBT+-befolkningen i San Fransisco började semestra på några av de nyöppnade gayägda hotellen och resorterna. Idag är området känt som Kaliforniens Gay Riviera och är en av de mest populära platserna för gayturism med resenärer från hela världen som flockas till redwoodskogarna för hedonistiskt nöje och avkoppling.

Populära hotell i Guerneville

Nyheter och funktioner

Guerneville INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Guerneville från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Guerneville för din resaFå din guide