Gay Queenstown

Gay Queenstown

Queenstown. Porten till ett extremt, fantastiskt och massivt landskap. Ett spänningssökarparadis i Nya Zeeland.

Queenstown

Om oss Queenstown

Queenstown, kallad "Världens äventyrshuvudstad", är en spännande destination för dem som söker spänning mitt i några av Nya Zeelands mest hisnande landskap. Inbäddat vid stranden av sjön Wakatipu och omgivet av majestätiska floder och berg, erbjuder Queenstown en uppsjö av aktiviteter för friluftsentusiasten. Oavsett om det är jetbåt, kanjonsvingning, hästvandring, bungyjump, fallskärmshoppning eller ziplining, har denna stad allt för adrenalinjunkien.

Utöver sina äventyrliga erbjudanden är Queenstown också en fristad för matälskare, med en livlig kulinarisk scen som kompletterar dess dynamiska utomhusaktiviteter. Även om Queenstown inte har ett specifikt gaykvarter eller barscen, är det känt för att vara exceptionellt gayvänligt och välkomna HBTQ+-besökare med öppna armar. Staden är också värd för viktiga evenemang som Gay Ski Week, ett populärt årligt firande som kombinerar spänningen med skidåkning med olika sociala evenemang, vilket gör det till en festlig tid för samhället och allierade att samlas.

Gay Queenstown - Travel Gay guide

Queenstown INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Queenstown från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Queenstown för din resaFå din guide