Gay Calgary

Gay Calgary

Calgary är en stor kosmopolitisk stad med en vänlig gay-scen och massor av olja. Denna stad är också känd som "Cowtown".

Vad händer imorgon

Calgary

Om oss Calgary

Gatorna i Calgary är fulla av oberoende kaféer, ekologiska restauranger och ett växande antal gallerier och museer. Staden har också en av de mest spännande nattlivet i Kanada och besökare kommer att hitta ett eklektiskt och varierat utbud av platser. Staden är djupt kopplad till omgivningen och är den perfekta basen för att utforska de närliggande Rocky Mountains och delta i de många utomhusaktiviteter som erbjuds i denna naturligt fantastiska region.

Calgary är en stad med gemenskap i hjärtat, och gayscenen här är inte annorlunda. Känslan av anslutning och inkludering inom stadens gayscen är påtaglig när man besöker Calgary. Medan gayscenen här kan vara mindre än i några av Kanadas större städer, är det inte mindre välkomnande och livligt. Det finns ett antal gaybarer och klubbar spridda över hela staden och homosexuella resenärer hittar en uppsjö av gayvänliga hotell och arenor.

Calgary INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer i Calgary från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Calgary för din resaFå din guide