Gay Gran Canaria

Gay Gran Canaria

Gran Canaria är en av Europas mest gaypopulära strandödestinationer med en livlig gay-scen på Playa del Ingles

Vad händer idag

Vad händer imorgon

Gran Canaria

Om Oss Gran Canaria

Det är ingen hemlighet att Gran Canaria är en fantastisk festdestination och en fantastisk allround-plats för homosexuella resenärer. Nattlivet runt Maspalomas är ganska ökänt, speciellt vid Yumbo Center där du hittar de flesta gaybarerna. Yumbo Center är ett mecka för gay nattliv, och du hittar allt från björnbarer till poppalats.

Öns huvudstad, Las Palmas de Gran Canaria, kombinerar historisk charm med modern livlighet, med en fängslande blandning av kulturella platser, shoppingdistrikt och kulinariska läckerheter. Du kan utforska lugnare städer som Puerto Morgan och Bahia Felize, där stränderna är mindre trånga och nattlivet är mindre högoktanigt.

Om du letar efter en vild gayfestsemester, bege dig till Maspalomas. Det är billigare än Mykonos, men du kan ha lika skamlöst kul om stämningen tar dig. Ön är värd för den legendariska Maspalomas Pride, en årlig extravaganza som lockar besökare från hela världen för ett veckolångt firande av stolthet och enhet.

Gay Gran Canaria - Travel Gay guide

Nyheter och funktioner

Gran Canaria Händelser

 • img

  Maspalomas Fetish Pride 2024

  Visa detaljer

  Lör 5 okt

 • Maspalomas Pride Gran Canaria

  Maspalomas Gay Pride 2025

  Visa detaljer

  tors den 1 maj

Gran Canaria INSIDER JOURNEYS

Bläddra bland ett urval av turer på Gran Canaria från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Gran Canaria för din resaFå din guide