Hotell- eller ortsförfrågan

Travel Gay har 100-talet av gay-populär destination över hela världen. För varje destination profilerar vi en noggrant utvald lista över rekommenderade hotell och orter.

[tg-approved-badge] Våra rekommendationer är redaktionellt oberoende och ses av miljontals homosexuella resenärer varje år. Vissa platser kommer också att vara berättigade till vår TravelGay Godkänd program om det uppfyller vissa kriterier. Om du vill att vi ska överväga ditt hotell eller resort för inkludering i vår guide, använd detta formulär. Det är särskilt viktigt att berätta varför du tror att ditt hotell eller resort skulle tilltala hbt-resenärer (till exempel att vara nära homosexuella nattliv eller gaystrand, gay management etc. Vi har ett separat formulär för pensionat och B&B. Du kan också prata med någon av Travel Gay laget på +44 203 933 8000 eller +1 310 651 8008. [ap-form id="1"]

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell